Werkdag 1& 2. - Reisverslag uit Oranjestad, Aruba van Lindsay Jongedijk - WaarBenJij.nu Werkdag 1& 2. - Reisverslag uit Oranjestad, Aruba van Lindsay Jongedijk - WaarBenJij.nu

Werkdag 1& 2.

Door: Lindsay

Blijf op de hoogte en volg Lindsay

05 Mei 2009 | Aruba, Oranjestad

Heee mensjes! :D

nou, de eerste 2 werkdagen zitten er alweer op.
ik ben ook alweer een weekje in Aruba, gaat volgens mij best allemaal snel!
ik begin nu ook iedereen een beetje te missen :(
maar goed, even over de 1e 2 werkdagen..
het begon best ingewikkeld!
ik kwam bij de jeep safari's, want zoals jullie weten zou ik daar stage gaan lopen.. en toen werd mijn stagebegeleidster gebeld en zei ze tegen mij dat ze iemand nodig hadden bij Palm Island.
en vroeg ze mij of ik niet eerst 2,5 maanden daar wou stage lopen en dan 2,5 maanden bij de jeeps?
nou, dat wou ik wel.. dus heeft ze me nadat ik daar nog geen uur was geweest op de bus gezet met veel suc6!
daar aangekomen werd ik ontvangen door Errol, ik denk dat dat men stage bedeleider bij Palm Island is maar weet t niet zeker??
hij heeft me vanalles uitgelegd tot sexuele voorlichting aan toen, haha.
maar wat ik daar precies moet doen is een beetje bij t snorkelen staan helpen, bij de glijbanen helpen (ik voel me daar net een badmeester) en ik moet dingen organiseren zoals voetbal en volleybal. :D

(oeeeh, sorry voor de onderbreking maar we hadden een salamander in de badkamer, en laura gilde heel hard en nu hebt ik dat beestje maar opgepakt en naar buiten gegooid, hihi)

maargoed, verder met men verhaaltje!
ik heb ook al gesnorkeld daar, zooooo mooooi he! net een aquarium met ontzettende grote knalblauwe vissen met tanden :|. ze zeggen dat er ook kleine haaitjes zwemmen en schildpadden en afentoe dolfijnen!
je kunt er ook snubadiven maar dat heb ik nog niet gedaan.. wel heb ik sea trek gedaan, dan krijg je zon grote helm op je hoofd, daar blijft lucht in zitten en dan kun je onderwater lopen, very grappig! :D
verder zijn men collega's super aardig.. ik ben enigste stagaire daar maar het is wel leuk!
dat was het wel zon beetje wat ik kon vertellen over men stage tot nu toe!
verder heb ik nog niet zoveel meer gedaan, t is ook niet echt mooi weer op dit moment.. veel bewolking en af en toe zelfs regen :O
morgen gaan we weer uit, naar Paddock ofsoiets? dan is het nederlandse avond :D
nou, ik ga me maar eens even douchen enzo!
en als er iets interresants in NL is gebeurd moeten jullie t wel vertellen hoor, hihi! :D
ik hou jullie op de hoogte.
en ojaaa, foto's staan op hyves want ik kan hier maar 10 foto's plaatsen, moet nog even uitviegelieren hoe ik er meer kan opzetten.. laura heeft er wel wat op, die kan meer plaatsen!
nou doeeeeeeeeg allemaal

Liefs xxxxxxx mij! (L)

• 06 Mei 2009 - 06:21

Sylvia:

He meisje toch nog tijd gevonden om dit erop te zetten terwijl je zo moe was ha ha, wat goed van je dat je die salamander aan durfde te pakken hier zou je alles bij elkaar gegild hebben en had ik het moeten doen hi hi. Wat een gekloot met die skype en de msn he, vind het jammer dat ik je niet kan horen en jij mij wel. Hier is het nu heel slecht weer het komt met bakken uit de lucht en is maar een graad of 14, word tijd dat je wat warmte van daar naar hier toe stuurt!!!!!Was blij gisteren dat het wat beter ging dan zondag, geen tranen meer bij ons twee ha ha, al mis ik je natuurlijk wel heel erg. Zo ik ga me zo douchen en een bakkie doen bij marga, en je hoort snel weer van me. Dikke kus van mij XXXXX
    P.S. de bios is veel te warm hihihihihihihihi

• 06 Mei 2009 - 06:39

Shirley:

Hey linds..
    nou wat een verhaal weer maar zo te lezen is het er super ofniet en ook wel leuk toch dat je 2 aparte dingen gaatdoen een beetje afwisselent,vandaag is mijn eerste school dag weer.. nou spreek je heel snel!! dikke kuss en doe rustig aan!!!

• 06 Mei 2009 - 15:30

Des:

heey lins
    weer een verhaal zie ik :D
    tog een andere stage plek dan je dacht
    maar als ik dit zo lees lijkt het me best wel leuk om te doen
    zoeken ze daar nog meer mensen haha :P
    nja ik ga me effe douchen en dan bij de a kijken die hebben zo een wedstrijd ik blijf je site in de gaten houden kussiesxxx

• 06 Mei 2009 - 17:27

Johan:

hoi lieverd ,dat is toch beter 2 stage plekken in 5 maand heb je weer iets om naar uit te kijken. Gaan in het weekend maar een keer kwekken als dat uitkomt, lijkt me gezellie. Je hebt wel een hele nare stage he,haha, geniet ervan voor je het weet zit je weer in kikkerland.dikke kus en knuffel van pa en ik kijk weer uit naar je volgende bericht xxxx

• 06 Mei 2009 - 18:50

Marinte:

Lindsayy!
    wat fijn om te horen dat het allemaal goed gaat! & je hebt gesnorkeld*i'm jelous*!!! dat lijkt me echt zooo vet:D en dat wat je zegt met die luchtbel.. dat lijkt dus op die eekhoorn van spngebob xD hihi! Have fun en doe laura de groetjes!

Kusjes

• 06 Mei 2009 - 18:55

Briddie:

Hee lieve schat!!

Zo wat een avonturen weer. chaos door de salamander en stress door de plotseling wisselende stage, badJUFFROUW! :P Volgens mij ga je daar zoveeeel vette dingen doen hé, en nu heb je al mega gave dingen gedaan. ik ben echt zo jaloers op je! niet normaal. en trouwens, ik heb skyve aangemaakt en me webcam doet het natuurlijk prima, MAAR NU DOET ME MICROFOON HET NIET!!! :O

En ik wil zo graag even zien en horen hoe het met je gaat enzo! :(

Ik moe oe kind!

Succes leukerd, en we berichten snel weer!

Dikke kus en de groetjes aan lauraa!!
    Liefs xxxxx (L)(L)

• 06 Mei 2009 - 19:02

Briddie:

Hahaha en de foto's bij laura zijn ook geweldig!

Potveredrie, normaal belde je mij op of ik even over kon lopen om die vieze dikke spinnen bij je weg te halen terwijl je het uiteindelijk nog altijd zelf moest doen met de bezem en de stofzuiger! :P

xxxxxxxxxxxxxxxx :crush:

• 06 Mei 2009 - 21:04

Noëmi:

Heee Schatjee.. (L)
    Nou ik lees dat je het wel naar je zin hebt daar in Aruba!!
    Cool lijkt me dat hoo rop de bodem van de zee lopen denk dat ik ook maar even langskom wil dat ook wel een keertje doen :)
    En gek kind jij met je salamander als je hier was geweest hadden we moord en brand geschreeuwd en de buurman en zijn pas bevallen vrouw wakker gemaakt haha :P
    We gaan je zeker op de hoogte houden wat er hier in de NL gebeurt maar nu is dat nog niet heeeel erg veel :S Maar dat komt nog wel :D
    Nu ga ik slapen..
    Pas goed op jezelf en op Laura..
    Dikke Kuss Noëmii

• 06 Mei 2009 - 21:11

Daill:

Hee zussie,
    leuk om te lezen hoe het allemaal gaat daar.
    Je zou het wel niet jammer vinden, dat je van stage bent gewisseld. Erg vervelend wat je nou moet doen.
    Nja hou je site elke dag een beetje in de gaten.
    Mis je nog niet=D en het is lekker rustig in huis:P haha:P
    dikke kuss van je broer(tje)

• 08 Mei 2009 - 09:47

Olav:

hey Lindsey,
    leuk al die verhalen. over 2 weken kan ik het zelf allemaal bekijken en we komen ook zeker kijken bij jou stageplek.
    Even over de foto's. Het opwaarderen van de fotoruimte is vrij simpel.Dit kun je aanklikken op deze site. Je moet alleen iemand hebben die deze voor jouw opwaardeerd vanuit Nederland. Misschien een leuke kadotip voor iemand uit jouw kennisenkring. Nou groetjes en heb je nog iets nodig uit ons koude kikkerlandje even zeggen en we kunnen het meenemen. tot dan dan. Olav

• 09 Mei 2009 - 20:51

Chelsey Goosen :

haay lindsay,ik mis je nu al wel hoor , maar het gaat er om of je het leuk hebt dus, en je komt tog nog wel weer terug dus maar dan blijf ik je nog missen , maja ,het komt hoop ik wel goed .Dus maar je hebt het daar leuk zo te horen? maar wil je mij toevoegen op msn ? ik hoor het nog van je .Oja wat ik nog wou zeggen ,doe de groetjes aan Laura.maar doeii hou van je

• 09 Mei 2009 - 21:04

Chelsey Goosen :

hahaha waar ik om moet lachen is ? dat jullie een samalander is huis hebben hahaha wat grappig maar ik ga maar eens weer , want maikel geeft vandaag zijn verjaardag dus ik ga maar is weer lekker feesten , maar ik spreek je nog wel een keer weer en ik denk dat ik er morgen ook op ga maar ik weet het nog niet zekker maar doeii xxjes Chelsey

• 11 Mei 2009 - 16:00

Melanie:

heeey skattiee
    wat een verhaal zeg, maar zo te horen heb je het erg leuk daar:D het is wel vet dat je 2 stage plekken hebt kun je mooi overal ervaring op doen;)
    en heb je al veel vrienden gemaakt daar?? nou ik kijk uit naar je volgende bericht..
    doe wel rustig aan skattiee
    kusjee en een dikke knuffel(L) en mis jeee

• 12 Mei 2009 - 07:41

Sylvia:

Goedemorgen meisje, je slaapt nog maar ik ben al hard aan het werk (zoals je ziet :) :),wil je nog ff bedanken voor je leuke email met moederdag, 's nachts om drie uur nog aan je moeder denken ha ha. Ik ben blij dat het nu een stuk beter gaat, alleen jammer dat het zo rustig is op je werk. Maar 1 voordeel daaraan is wel dat je nu alles rustig op je kan laten inwerken en alles goed kunt leren.Vandaag vieren we de verjaardag van pat, dus dan komt iedereen. Van de week op de verjaardag van Maikel heeft iedereen ff hier gekeken, vonden het erg mooi en ook dat je het zo leuk hebt vind natuurlijk iedereen toppie.Nou dit was het weer voor vandaag!!!!
    Werk ze voor straks, en ik mis je meisje xxxjes mama

• 12 Mei 2009 - 09:47

Lianne:

heeej lindsay,

is het nog steeds zo leuk daar?? vast wel he.. pff ik krijg al bijna zin om naar jullie toe te komen ziet er allemaal heerlijk uit :P

heel veel succes nog samen met laura en ik hoop dat jullie daar de rest van de maandag ook nog heel erg leuk hebben..

hier gaat alles goed, het is vandaag rustig maar de tijd gaat toch redelijk snel, kan nog niet echt veel doen maar wat ik kan doen laten ze dan ook zoveel mogelijk aan mij over..

tot over een paar maandjes..

Liefs xxxxx