Bon Dia!! - Reisverslag uit Oranjestad, Aruba van Lindsay Jongedijk - WaarBenJij.nu Bon Dia!! - Reisverslag uit Oranjestad, Aruba van Lindsay Jongedijk - WaarBenJij.nu

Bon Dia!!

Door: Lindsay

Blijf op de hoogte en volg Lindsay

27 Juni 2009 | Aruba, Oranjestad

Bon Dia =).. Hier weer een berichtje uit Aruba!
Laatste tijd heb ik weer een paar dingen gedaan, zoals de laatste dagen op Palm Island, nieuwe stage bij de Jeep Safari en ik heb paard gereden :|..

De vorige keer toen ik een berichtje heb getypt was toen men vader weg ging..
Die avond was nog een leuke avond paddock dus was men verdriet al weer wat minder :D
Donderdag was nog een gewone saaie werkstagedag, bah
Vrijdag ook, en voorbereidingen voor zaterdag want die dag zou de drukste dag van het jaar zijn!
Dus zaterdag een super drukke dag gehad, het hele eiland was propje vol!
Ik moest ook werking van 8 tot half 7 dus ik was helemaal kapot 's avonds.
Maar toch even naar een BBQ geweest op het Paradijs, daar wonen een paar studenten.. heel gezellig!
Zondag men laatste dag op de Island.. :D
Het was vaderdag dus best druk, dus ging het lekker snel voorbij!
's Avonds niks gedaan.. lekker slapen en zenuwachtig zijn voor de volgende dag :O

Maandag, nieuwe stage!! :D
Toen ik daar kwam eerst even voorstellen aan men nieuwe begeleider, ja de vorige is ontslagen.
Gelukkig kende ik alle collega's al want die kwamen af en toe op Palm Island..
Daarna heb ik men mooie werkoutfit gekregen.. daar komen nog wel foto's van op Hyves.
En toen mee op tour!
Hoe ziet zon dag er nou uit? ..
's Morgens ga je eerst alle auto's checken of ze wel goed zijn (als ze niet goed zijn maakt t eigelijk nog niets uit maargoed of de rem moet het niet doen ofzo)
Dan ga je op toer, je hebt meerdere toeren.. je gaat eerst langs de standaard dingen zoals de Lighthouse, stukje offroad (dat is een beetje hobbel-bobbel-zand-weg langs de ruige noord kust), 1 of ander kapelletje, dan een paar natural bridges bezoeken.
Na de standaard dingen ga je of naar Baby Beach, Natural Pool of Palm Island.
Als je naar Palm Island gaat mag je gewoon lekker zonnen, zwemmen, eten en slapen :D
En ja, je moet meestal zelf rijden met een hoofd gids, vooral als er engelsen zijn want die mogen hier niet rijden.
Het is iig veel leuker dan wat ik eerst deed en de collega's zijn ook super leuk :)
Je maakt wel lange dagen soms meer dan 10 uur maar dat gaat wel snel voorbij!

De eerste dagen daar gingen snel voorbij, ik heb alles nu een beetje gezien en gedaan.
Zelfs rijden naar Natural Pool met mensen achter in .. je wil niet weten wat voor weg het is, als je het een weg kunt noemen haha.
Woensdag was ik lekker vrij, 's morges eerst aan het zwembad gelegen en in de middag rond 2 uur ging ik paardrijden haha :D
Je werd opgehaald door een busje en werd je naar een ranch gebracht in de middle of nowhere.
Helaas zonder Laura want die moest werken :(
Ik ben met Jantsje en Jamilla geweest.
Toen we daar waren kregen we een paardje en begon de toch.
Je gaat door allemaal kleine paadjes aan de noordkust en echt stijl ook!
Ook ga je na de Natural Pool, ja ben er nu ook niet vaak genoeg geweest :O
De terug weg ga je een beetje langs de kust en ook echt in galop (ofzoiets), echt super!
Het heeft ongeveer 3 uur geduurd en ben blij dat ik het gedaan heb :)
's Avonds weer paddock, en dat was natuurlijk ook weer gezellig.
Alleen een beetje laat geworden en de volgende dag waren we weer lekker brak op t werk!

Donderdag en vrijdag hebben we weinig gedaan, donderdag had ik bijna 11 uur gewerkt dus ik was mooi kapot 's avonds en vrijdag nog.
Vrijdag hebben we eerst wat gegeten bij Bugaloe, want er ging weer iemand naar huis vandaag :(.
Daarna waren we zo moe dat we maar na bed zijn gegaan.
Vandaag was het weer lekker werken, de weekenden zijn echt verrot hier want we hebben geen weekend!
Je hoort dan altijd als je er weer bent.. ooh ik heb dit gedaan en ik dat zo leuk.. echt stom!
Maar goed, vanavond gaan we lekker met zen allen eten en daarna uit.

Dit was men verhaaltje wel weer.. meer heb ik niet echt te vertellen.
Nog 3 maanden en dan ga ik alweer back to Holland :O
Gaat echt snel, whajoo!
Maar we vermaken ons hier prima, en we willen ook nog niet naar huis!
We missen alleen de leuke mensen thuis maar dat zou ook wel zo blijven.
Ik laat snel weer wat van me horen. Ayo!!

Liefs xxxxx mij (L)

• 28 Juni 2009 - 17:36

Pa:

hey lieverd, ben blij voor je dat het bij de jeeps leuker is. Had ik ook wel verwacht . En zelf rijden door die bergen daar is echt knap van jou want daar is echt geen weg te bekennen .We zijn ook weer gewend aan het gewone leven maar zou zo weer terug willen hoor. Nou lieverd ben blij dat je het nog steeds lekker naar je zin hebt. Geniet er nog maar lekker van want je bent zo weer terug. Tot snel schat en dikke vette kus en knuffel van mij

• 28 Juni 2009 - 21:26

Briddie:

Haaaaa snoepje!!

Super dat je het naar je zin hebt bij de jeeps, ook al maak je soms lange dagen!! en paardrijden liz, woooow hihi!! ik ga morgen hopelijk met je verder kletsen en dan hoor ik alles wel!

Heeel veeel liefs en knuffels (L)

• 29 Juni 2009 - 14:35

Moeps:

He meisje lekker om te horen dat je het nu zo naar je zin hebt!!! Je wilt straks niet eens meer naar huis :) :), ik mis je hier wel heel erg nu het langer en langer duurt. Nog langere dagen ja, dan mag je ja nog eerder naar huis ha ha, maar meisje ben blij dat je het zo naar je zin hebt bij je nieuwe stage, dat lange werken neem maar op de koop toe.
    Nou hoop snel weer iets van je te horen

Moeps

• 29 Juni 2009 - 15:25

Noëmii:

Hee liefste!!
    Nou je moet weer een eurotje inleggen hoor met je wajoo :P Gek kind..
    Nog 2 en een halve maand en dan kunnen we weer knuffelen :) Joehoee :)
    Heb dit weekend wel dingen meegemaakt hoor haha maar dat stuur ik je wel in een mail :P.. Melanie is nu ook op vakantie en dus zijn we nog maar met zijn 5en deze week.. echt raar hoor als er opeens 2 vrindinnetjes minder zijn :(
    Ik hoop dat je het naar je zin hebt daar bij de jeeps..
    Ik mail je na ons weekendje weg dan kan ik je daar ook alles over vertellen :P tis hier echt super weer en dus gaan we ook vaak zwemmen en uitgaan is er natuurlijk ook veeeeeeel bij:p maar niet zoveel als bij jou geloof ik :P
    Nou meisje we mailen volgende week wel..
    Mis jeee (L)
    Hele dikke knuffel en veel kusjes Noëmii (L)

• 05 Juli 2009 - 16:22

Melanie:

heey sgatjeee:D

ik ben blij dat je het na je zin hebt bij je nieuwe stage:D
    je hebt in iedergeval meer te doen dan op die andere stage ofniet??:P
    het is wel jammer dat er steeds mensen weg gaan ofniet?
    maja heb blijft daar denk ik wel gezellig;)
    ik kijk uit naar je nieuwe verhaaltjee..
    dikke kus en een knuffel van mij(L)