De afgelopen daagjes!
Door: Lindsay
Blijf op de hoogte en volg Lindsay
20 Mei 2009 | Aruba, Oranjestad
Ik dacht laat ik eens weer een berichtje achterlaten
Nu heb ik tijd dus ik zou de afgelopen daagjes even vertellen =)
Vrijdag was ik heerlijk vrij, ik was van plan om lekker op het strand te liggen bij Laura samen met Jantsje.
Maar omdat ik Laura moest wegbrengen was ik super vroeg wakker en Jantjse ook al, dus dachten we.. wat zullen we eens gaan doen, om half 10 op het strand liggen hadden we ook niet echt zin in.
Dus zijn we maar naar de Jamanota bergje heen gereden om het mooie uitzicht over Aruba te zien.
Die weg ernaartoe was zo erg, het was een soort zand weg met allemaal kuilen en gaten en sommige stukken waren echt super stijl, maar wel heel leuk!
Maar goed dat we zon jeepje hebben anders was het echt mission impossible, soms dacht ik echt dat we weer stijl naar beneden gingen maar het was ons gelukt.
Na eindelijk de top te hebben bereikt hebben we even van het uitzicht genoten en foto’s gemaakt en zijn we weer verder gereden.
We hebben en stukje langs de kust gereden, nog meer gehobbel en gebobbel, en toen naar Palm Beach.
Om ongveer half 2 waren we er en hebben we lekker op het strand gelegen en een heerlijk subway broodje gegeten met zen 3tjes, ook Laura.
Die had lekker een handdoek en van die ligbedjes voor ons geregeld.
Toen we genoeg hadden van het strand gingen we met 4 mensen naar het Mariott hotel om daar lekker in een Jacuzzi te zitten, dat was echt heerlijk uitweken.
Eenmaal bij het huisje hadden we eigenlijk geen zin meer om te koken en gingen we Taco Bell eten, dat is echt een lekker fastfood restaurantje waar je taco’s en wraps kunt halen.
Maar omdat de buren in ons huisje aan t koken waren gingen zei er even op passen.
Toen we terug waren en lekker aan t eten waren met zen 3tjes bij Jantsje voor, kwam de buurman eraan met zen camera.
Hadden ze een filmpje gemaakt van 10 minuten dat ze op onze kamer onze jurkjes aan het passen waren, het sloeg gewoon nergens op maar was ontzettend grappig!
‘s Avonds hebben we een drank spelletje gedaan met een stuk of 15 , dat ging zo hard dat ik na 2 uur al teveel had gehad, we zouden ook nog uitgaan maar nadat ik nog een smsje had gelezen op bed ben ik in slaap gevallen en heb niks meer meegekregen!
Ik was gelukkig niet de enige die beetje van de wereld was want de volgende dag hadden we genoeg verhalen gehoord, haha!
Maar het was dus een hele leuke dag geweest en zon vrije dag gaat echt TE snel!
Zaterdag weer werken, ik was net zo brak en de klok die kroop voorbij!
Stage is echt te saai gewoon, dus dan schiet het al helemaal niet op.
Ik had jullie toch verteld van die vissen met tanden, papegaai vissen heten ze.
Nou, ik heb ook geweten dat ze tanden hebben, er heeft er 1 in men vinger gebeten toen ik eindelijk even in het water kon snorkelen!
Nu weet ik dat ik geen vingers enzo moet uitsteken als er eten in het water drijft!
Gelukkig hoefde we savonds niet te koken, we gingen bij Sharon en Maggie eten samen met Jantsje.
Hebben we lekker tomaten soep gehad met stokbrood erbij.
’s Avonds hadden we een schuimparty bij Perle d’Or, dat was echt super leuk!
Perle d’Or is dus net zo iets als Blue Village, ook allemaal studenten, alleen iets kleiner allemaal.
We gingen er met een groepje van Blue Village heen en in t begin heel rustig aan de kant gestaan maar na een half uurtje stonden we met zen allen midden in de schuim en zijn uiteindelijk in het zwembad geëindigd met kleren en al aan.
Rond half 2 zijn we weer weggegaan omdat we de volgende ochtend weer vroeg moesten werken.
Er zijn ook veel foto’s gemaakt die komen later nog op hyves!
Ondanks dat we vroeg weggingen was het weer een super avond =).
Zondag was echt een super drukke dag op men stage, er was een familie dag van 1 van de grootste bedrijven in Aruba, dus echt supertje druk!
Ik moest van alles doen, ook 3 uur achter elkaar activiteiten leiden, en veel volleybal gespeeld.
Eindelijk een iets leukere dag, als het drukker is gaat de dag veel sneller =).
’s Avonds hebben we bij bugalu ofzoiets gegeten met mensen van Blue Village, lekker een wrap met zalm gehad.. heerlijk!
Bij terugkomst hebben we nog even gezellig gekletst en toen op tijd naar bed gegaan.
Maandag en dinsdag waren beetje hetzelfde, stage en op tijd naar bed!
Vandaag ben ik weer heerlijk vrij, lekker naar het strand beetje bij kleuren en als Laura vrij is gaan we de Hooiberg beklimmen, dat is een bergje met heel veel trappen, dus eindelijk een beetje in beweging zijn!
Vanavond gaan we met een partybus, die bus heeft een naam maar ik weet t niet meer, we gaan iig met zen allen in die bus en dan gaan we beetje rijden door Aruba met een drankje erbij, hihi.
Daarna gaan we na de Paddock, want het is woensdag, dus Paddock avond!
Wordt super leuk, denk ik!
Verder gaan er binnen nu en een maand super veel mensen naar huis, ik denk dat er minder dan de helft maar overblijft!
Tot nu toe zijn we de genen die het langst blijven, de langste die blijft gaat midden augustus weg, dus we blijven tot nu toe nog als enigste over, haha!
Maar we vermaken ons wel tot nu toe, als ik weer iets leuks te vertellen heb laat ik het jullie weten!
Het enigste wat stom is dat ik thuis wel een beetje mis, maar de tijd gaat snel!
Liefs xxxxx en een knuffel van mij! (L)
20 Mei 2009 - 15:22
Noëmi:
Hee Lin..
IK WIL OOK NAAR ARUBA!!!
Die verhalen man niet normaal lijkt me echt super gaaf =) Wij missen jou hier ook echt heel erg hoor.. Maar de tijd gaat idd erg snel dus voor we het weten is de zomer voorbij en zitten we in september weer met zijn allen aan de malibu =)
Pas goed op jezelf en veel plezier in de party buss ;)
Dikke kuss Noëmii (L) -
20 Mei 2009 - 16:00
Briddie:
Heee schatje!
Zoo dat zijn weer wat verhalen!! hoop dat je gister me mega lange bericht nog hebt gelezen hihi! En vissen met tandan? Gadverdamme hahaha .. maargoed toch vind ik dat jullie het maar luxe hebben .. altijd maar vrije dagen, auto bij de deur, een beetje toeren en alle plekjes bezichtigen en dan ook nog altijd lekker op het strand! volgens mij hebben jullie daar al veel mensen leren kennen ofniet?!
Nou veel plezier weer vanavond in paddock en hou je kalm he mooie sjikkergek! :P
Dikke kusssssssssss (L)
Love love xxx -
20 Mei 2009 - 19:04
Pa:
hey lieverd wat een verhaal weer, heerkijk om te lezen dat je in ieder geval plezier hebt als je niet hoeft te werken ha ha . en ga er maar van uit dat het straks wel drukker word en dat je misschien nog wel even terug denkt toen het nog lekker rustig was.maar pas wel op dat je niet teveel feest straks wil je niet meer anders haha .geniet ervan lieverd voor je het weet ben je weer thuis.en euh vissen moet je vangen met een hengel !!!!!!! nou schatje tot je volgende bericht xxxxxxx -
20 Mei 2009 - 22:40
Shirley:
nou linds als ik het lees dan zie ik bepaalde dingen zo voor me en helemaal dat met die vis:P haha sukkel... morgen is het hier hemelvaart we gaan eerst ff bij het 2e kijken en daarna hier bbq helaas ben jij er niet bij:( maar als je terug bent halen we natuurlijk alles wel in nou schat pas goed op je zelf
dikkeeee kus -
21 Mei 2009 - 20:01
Melanie:
sgatjeee:D
nou nou wat een verhaal weer haha
en weer een ongelukje gehad wat ben je toch ook een ongeluks vogel soms:P
maar wel jammer dat er veel weg gaan daar ofniet?
want het klinkt wel erg gezellig daar haha:P
wij missen jou wel hoor helemaal vandaag ook met hemelvaart :(
je moet wel goed op jezelf passen he en ook op laura..;)
dikke kus en knuffel van mij en ik kijk uit naar je volgende bericht:D -
24 Mei 2009 - 09:25
Rita Berghout:
Ik lees net al je leuke verhalen, geweldig daar.
Mijn dochter is vrijdag gearriveerd. Ik hoop dat ze het net zo naar haar zin krijgt als jou.
Ze verblijft ook in Blue Village.
Milou Berghout uit Losser. Geeft toch een fijn gevoel voor mij dat er ook iemand uit Enschede is.
Heb je Milou al ontmoet?? -
25 Mei 2009 - 06:52
Moeps:
He meisje is toch wel lekker om te horen dat je het nu zo naar je zin hebt!!! Moet je trouwens de groeten doen van opa en oma, ze volgt alles wel hier! Balen van die botsing he, maar ben blij dat jullie niets hebben, schrok me al weer dood, en zag het al helemaal voor me (hi hi je kent me), leuk berichtje he vorige week die ik je gaf? Heb je in ieder geval iets meer ruimte. En je hebt ook bericht gehad van je school, niveau 4 en dan A, je kunt dus zo door naar het volgende jaar hoeft niets meer te repareren. Hier is het mooi weer op dit moment, maar word van de week alweer wat minder. Hoop je snel weer te spreken, en dan niet alleen via de sms :):). Mis je meisje en HVJ -
28 Mei 2009 - 17:24
Moeps:
He meisje ik heb je foto's gezien op hyves. Super zeg wat is het toch mooi daar he? Dan laat je stage maar saai zijn hihihihi
Xxjes mama