the first month!
Door: Lindsay
Blijf op de hoogte en volg Lindsay
29 Mei 2009 | Aruba, Oranjestad
1 maand is er alweer voorbij, dus wel weer tijd voor een berichtje!
Wat heb ik zoal gedaan?
Nou, ik was de vorige keer gebleven, rond 21 mei bij dat ik met de Party Bus ging..
Dat was echt super! Bijna heel BlueVillage ging mee dus supertje druk en iedereen had eigen drank mee!
Met het drank ging het ook super snel dus iedereen was wel een beetje in war toen we bij de Paddock aankwamen naar wel een super avond gehad :D!
De volgende dag natuurlijk super kapot, lekkere lamme dag op het werk gehad maar 's avonds kwam de familie van Laura dus dat was hartstikke leuk!
We waren zo enthousiast dat we bij het wegrijden bij het hotel en ongelukje hadden met de auto :O!
Maar gelukkig viel het wel mee, aleen de bumper hangt er nu los bij en het is achteraf ook niet onze schuld, wij kwamen van rechts!
Dat was wel schrikken maar gelukkig goed gekomen
Die vrijdag was er 's avonds SoulBeach, we hoorden dat het super mooi moest zijn.. met sterren zoals Estelle.
Maar dat was dus geen reet aan, alleen het eind liedje van Estelle was leuk, Amarican Boy? ofzoiets.
We hadden echt zoiets van hebben we daar nou zoveel geld voor betaald :S!
Zaterdag was het ontzettend saai, er waren maar 20 mensen en een paar locale mensen op stage.
Ik had helemaal niks te doen, moest ik ineens van de onderbaas (ofzo?) stenen uit het water halen.
Jaaa die kerel is gek geworden, want we krijgen een bananenboot en nu wil die een strandje steen vrij hebben, er liggen ook maar iets van een miljoen steentjes ofso, dus waarom niet he!
Ik was ook na 2 uur super chaggerijnig dat ik er maar mee gestopt ben, en toen mocht ik gelukkig Snuba duiken.. dat was echt super gaaf!
Dan zit je aan zon lange slang en ga je iets van 6 tot 8 meter onder water, helaas geen haai gezien maar wel andere leuke dingen.
Ik heb zelfs een zeester in men handen gehad, die ik later naar beneden gooide en die zon vis zo opat, heel zielg!
Maar goed, t was iig super leuk =).
Foto's zijn ook wel te zien op men hyves
’s Avonds hebben we weer met de familie van Laura gegeten, bij het lekker Texas The Brazil.
Later nog na Hardrock Café geweest en lekker drankje gedronken.
Zondag was weer een saaie stagedag, 's avonds weer leuk en lekker gegeten met de familie van Laura en vroeg naar bed.
Maandag was ook een saaie dag, 's avonds weer met zen allen gegeten bij Hardrock Cafe, super lekkere hamburger gehad!
Dinsdag was wel een leuke dag want de familie van Laura en Laura kwamen bij men stage :D:D!
Hele tijd tussen door met hun praten en gezellig doen.
Ik stond bij de snorkels, zoals altijd weer schoonmaken :S, maar wel dichtbij hun zodat ik tussendoor lekker patatjes kon stelen :)
Dus een leuke dag op men stage gehad!
Verder niet veel gebeurd, 's avonds hebben we een lekker ijsje gegeten en toen vroeg na bed.
De volgende dag, woensdag, was ik lekker vrij!
Dus ging ik gezellig met de familie van Laura op stap, ik was hun chauffeeur, haha.
We zijn naar de Natural Bridge heen gereden, via een hele leuke weg met ook veel hobbels en bobbels maar wel veel van het binnenland gezien.
Die kant van het eiland is dus heel wild en bijna geen stranden alleen maar rotsen, wel heel mooi en een paar leuke foto's onderweg gemaakt.
Ook een stop bij een ruine gemaakt.
Daarna verder gereden na die brug, de echte Natural Bridge is al ingestort maar er is nog een kleine versie.. niet super geweldig maar leuk om gezien te hebben.
Toen gingen we verder rijden want we wouden naar mooie kleine strandjes heen, maar de weg hielp niet echt mee.
We zaten met zen 5en in onze GROTE jeep en die weg ernaartoe was super hobbelig dus toen hebben we maar besloten dat we naar Baby Beach gingen.
Dat is ook een super leuk strandje, heel blauw, doorzichtig water en je kunt in dat hele baaitje in het water staan.
Ook nog lekker gebakt op het strand daar en weer bij gekleurd :D
Later zijn we naar Oranjestad gegaan en hebben we daar een broodje gegeten bij de Paddock en een stukje van de Champions League wedstrijd gezien.
Na een tijdje zijn wij, Laura's mama en Susanne, even langs de winkels heen gelopen, weetje wat ook erg is, ik heb nog niet eens gewinkeld in Aruba :|.
Maargoed, lang zijn we daar niet gebleven want we moesten Laura ophalen, ja heel zielig want zei moest gewoon werken!
Daarna even gauw mee geweest na The Mill (daar verblijven hun).
Daar was HappyHour en hadden we super lekkere Bailey's milkshake gehad
's Avonds Taco Bell gegeten en daarna na de Paddock gegaan met Laura en Susanne.
Dat was ook weer super gezellig!
Maar niet te laat gemaakt want we moesten werken, rond 2 uur waren we weer terug.
Gister lamme dag op het werk zoals altijd en 's avonds gingen we weer lekker uiteten.
Dit keer gingen we naar het Rembrandt, dat is een nederlands reataurant.. heel lekker eten daar!
Nadat we het ophadden gingen we daar nog wat drinken.
Er kwam ook ineens iemand langs heen lopen die wel erg veel op Gordon leek.
Wij nog een keer goed kijken, was die dat echt haha!
Die kerel vet bruin en spierwit haar.. maar echt spontaan was die niet, heel rustig!
Dus zijn we maar weer terug naar het appartementje gegaan want we waren ook supertje moe!
Vandaag ook weer stage, Laura was lekker vrij.
Straks gaan we ook weer ergens lekker eten want morgen gaat de familie weer weg :(
En vanavond naar Senorfrogs, laatste avondje ook voor Susanne dus wordt vast wel weer gezellig!
Over een paar weekjes komt men vader ook met Carin, 10 Juni.
Dus weer wat om naar uit te kijken! :D
Ik kan ook niet wachten tot ze hier zijn!
Voor de rest ben ik zondag weer lekker vrij en ga ik heerlijk genieten van men vrije dag.
Over 4 maandjes ben ik alweer terug, deze maand is super snel gegaan!
Dus voor ik het weet ben ik alweer terug in The Netherlands en hoef ik niemand meer te missen!
Nou, ik stop er mee.. als ik weer iets leuks heb laat ik het jullie weten :)
Liefs xxxxxxxxx mij! (K)
30 Mei 2009 - 12:25
Noëmii:
Nou Lin wat een mooi verhaal weer! Mijn moeder had van de week al je verhalen gelezen en ze kreeg de tranen in de ogen haha!!
Nog steeds zoals al de tijd dat je weg bent is er nog niks gebeurt hier in dit saaie kikkerlandje wel is het supermooi weer en lopen we in korte broek en jurkjes :)
Morgen is er weer pindacup bij sportlust en doen we natuurlijk weer mee :) Eigelijk moet je weer even terugkomen want jij bent onze beste vollybal speelster!! :)
Nou kijk weer uit naar de volgende verhaal..
Pas goed op jezelf en alvast veel plezier vanaf 10 juni met je papa en Carin :)
Rustig aan lieverd..
Dikke kus Noëmii -
30 Mei 2009 - 15:57
Briddie:
Heeee meissie! :D
Even weer wat leuks te lezen gehad van je! 'T lijkt me echt balen van je saaie stage wat je nogal veel genoemd hebt haha dus het zal dan voor jou doen echt heel saai zijn!! WAT LEUK dat papa en carin komen :O Wist ik helemaal niet!! Echt super gaaf en leuk voor jou! :D:D Heb je idd iets om naar uit te kijken! Wat ik begrijp is de fam van laura vandaag weer terug gegaan? Zal wel erg fijn zijn om wat bekenden om je heen te hebben gehad! Hier is het echt heerlijk weer, Hoe is dat bij jou? Nou ik heb je weer veel te vertellen.
Miss onze leuke gesprekken! EN JOU natuurlijk!
Doe voorzichtig, Pas goed op jezelf, en hetzelfde als noemii, alvast veeeeel plezier met paps en carin!!!
Dikke kus :crush: -
30 Mei 2009 - 16:46
Milou:
Heee Schat..!!
haha Wat een leuk verhaal weer..
We missen je wel hoor..
Hele dikke kus..(K) -
31 Mei 2009 - 20:18
Moeps:
He meisje heb snel je verhaal gelezen nadat we ff hebben gepraat op msn. Was wel weer ff lekker om je te horen(nou ja leek wel of je van mars kwam hi hi) maar geweldig om je weer te zien was eigenlijk alweer te lang geleden toch. Mis je wel heel erg hoor, maar kan me nog steeds niet voorstellen dat je echt zolang wegblijft. Maar je hebt in ieder geval iets om naar uit te kijken, tuffen in ons nieuwe autootje ha ha. Maar doet me wel goed dat je al zoveel mensen hebt leren kennen en buiten je saaie stage om, zoveel leuke dingen te doen en te beleven hebt, je zult zien als je weer terug bent, dat je dan denkt wat een fantastische ervaring heb ik opgedaan en je zult er nog vaak aan terug denken!!!!
Geniet met volle teugen en heb veel plezier. En meisje doe geen dingen die je oude moeder ook niet zou doen hi hi hi. xxxxxxxjes mama -
02 Juni 2009 - 17:55
Pa:
hey lieverd,het werk is nog steeds saai maar gelukkig verveel je je na het werk niet dat scheelt dan wel weer he. En dat werk, dat zal heus nog wel meer worden denk ik. Gaan de dagen ook weer wat sneller voorbij. Als je straks weer terug bent zal je met een super gevoel terug denken aan je stage. En idd nog een aantal nachtjes komen we lekker bij je !! Dikke kus van mij en tot snel lieverd -
03 Juni 2009 - 09:19
Melanie:
heey sgatjee
wat een mooi lang verhaal weer zeg:)
zo te horen is je stage soms wel een beetje saai:(
dat is wel jammer maar met laura heb je het zo te horen super gezellig:D
je zult er wel erg na uitkijken dat je paps en carin bijna langs komen ofniet;) hier in nederland is er verder nog niks bijzonders gebeurt:(
maar zodra dat wel zo is hoor je het van ons..
pas goed op jezelf en op laura..:D
dikke kus en knuffel van mij
03 Juni 2009 - 09:50
Shirley:
Hey Linds.
wat een leuk verhaal weer!! en precies al wat de anderen zeggen je stage word vast nog wel drukker en leuker toch maar je mag toch al bijna weer naar het andere?? nou bijna komen je vader en carin er ook!! dat is natuurlijk iets om naar uit te kijken. hoor snel weer wat van je!! kusss -
10 Juni 2009 - 17:58
Nicole:
hoi meid zo te lezen heb je al heel veel mee gemaakt behalve je saaie stage om. Je hebt daar ieder geval mooi weer, kun je ons ook niet een beetje sturen want hier regent het. Nou veel plezier met je paps en pas goed op je zelf. Dikke kus en een knuffel van jef nicje en tymo
17 Juni 2009 - 15:03
Olav:
volgens mij maak je maar weinig mee daar want er zijn geen nieuwe verhalen. toch weet ik haast wel zeker dat je wel weer het een en ander hebt meegemaakt, dus schrijf weer snel.groetjes